onsdag 19 mars 2014

Falkenberg en sommarstad!

Sommaren 2013 var min första sommar som falkenbergare.
Det var en upplevelse utöver det vanliga med ett rikt utbud av god mat, mysiga uteserveringar, och ett musikaliskt utbud som kännetecknar en positiv sommarstad.
Det som gjorde det extra trevligt är ju även den positiva anda som falkenbergarna utstrålar plus det fina sommarvädret.

Detta är faktorer som gör att man går och väntar på att även denna sommaren ska bli minst lika fin, och att de gäster som jag bjöd hit till Falkenberg ifrån andra städer ska få uppleva att sommaren 2013 inte var en tillfällighet.

För Falkenberg kan leverera och bjuda på en sommar miljö som få andra städer i Sverige, vilket i sin tur innebär att fler vill komma hit år efter år.
Det är sådana saker som gör att hela Falkenberg växer och mår bra, och inte kommer bli en sovande småstad på Västkusten.

Därför gör det mig orolig då det blir diskussioner ifall man ska få spela musik till kl 22.00 eller till kl 23.00 på kvällen.
Jag vet inte vem som har rätt eller fel, och det rör sig ju om kanske max 2 månader av 12, och om en timme som felar tydligen.
Det känns som småskaligt och byråkratiskt att låta denna vackra stad svärtas ner av denna diskussion.
Jag vill minnas en minst lika fin sommar 2014, som jag minns sommaren 2013 och tycker bara en eventuell regning sommar ska få förstöra mina drömmar.

Så jag hoppas förnuftet får råda och att ett paragrafmässigt beslut ändras, så jag även i fortsättningen kan visa upp denna vackra positiva sommarstad för mina vänner som dessvärre ännu inte tagit beslutet att flytta hit.